Goochelaar mentalist en psycho illusionist voor bedrijfsfeesten recepties corporate events netwerk evenementen in Vlaanderen Nederland en Brussel.

Walk-around entertainment voor recepties, VIP-events, diners, netwerkevenementen,...

Walk-around entertainment of close-up entertainment is zeer populair op diverse evenementen. Psycho-illusionist en mentalist Roel Beckers weet jouw gasten te verbazen én te verbinden tijdens jouw aankomende bedrijfsfeest of corporate event.


Een tafelgoochelaar goochelt met kaarten, sponsen balletjes en munten. Psycho-illusionist Roel Beckers doet het nét iets anders! Roel leest, wist en beïnvloedt gedachten. Je zou dus kunnen zeggen dat hij goochelt met het brein van je gasten. Deze ongelofelijke mentale stunts zijn dé hit op elk evenement!

Hij vraagt je bijvoorbeeld om aan je pincode te denken en cijfer per cijfer plukt hij je pincode zomaar uit je gedachten! Ook noemt hij probleemloos de namen van mensen met wie je vroeger op school zat. Een echte mindf*ck! 

Roel legt tijdens close-up entertainment voor feesten, recepten, diners en evenementen steeds de nadruk op verbinding. Verbinding tussen de gasten onderling, maar ook verbinding tussen de gasten en de organisatie. Zo zorgt Roel ervoor dat jouw gasten met héél wat positieve herinneringen terugkijken naar jouw receptie, feest, vip-evenement, diner of netwerkevenement

Een extra close-up goochelaar inhuren, kan een goede aanvulling zijn voor grotere evenementen. Daarom werkt Roel samen met enkele selecte collega walk-around mentalisten en tafelgoochelaars, heb je dus een groter evenement waarbij 2 of meer entertainers nodig zijn? Dan kan Roel steeds een collega adviseren als aanvulling.

Een close-up psycho-illusionist die je gasten écht weet te verbinden!

Goochelaar mentalist en psycho illusionist voor bedrijfsfeesten recepties corporate events netwerk evenementen in Vlaanderen Nederland en Brussel.

Waarom Roel kiezen als close-up entertainer op je evenement of bedrijfsfeest?

Walk-around entertainer Roel Beckers heeft meer dan 20 jaar ervaring als entertainer, spreker en psycho-illusionist, waarvan 16 professioneel.

Psycho-illusionisme is zéér persoonlijk en direct, waardoor je gasten zich écht betrokken voelen. Roel vraagt bijvoorbeeld om aan een naam te denken van een goeie vriend en plukt de naam moeiteloos uit je gedachten. 

Roel werkt als psycho-illusionist en mentalist uitsluitend met bedrijven en organisaties. Je kunt dus zeker van zijn van gespecialiseerd entertainment.

Wanneer je een close-up entertainer voor je event inhuurt, wil je dat alles tot in de puntjes in orde is. Daarom garandeert Roel je een topservice. Geen gedoe, geklaag of gezeur,... maar een vlotte, makkelijke samenwerking.

Maatwerk is mogelijk! Heel wat tafelgoochelaars of close-up goochelaars hebben een standaard act die ze steeds opnieuw brengen, Roel kan werken met de boodschap, tone of voice en zelfs het logo van je bedrijf of event!

Waar kun je Roel inhuren als close-up entertainer?

Roel werkt in heel Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Brussel. Daarnaast is Roel ook te boeken in o.a. Nederland en UK.

Hoe lang duurt de close-up act van Roel?

Roel is te boeken vanaf 2 aaneensluitende uren. Dit kan per uur verlengd worden.

Hoeveel kost een close-up goochelaar, walk-around mentalist of psycho-illusionist?

Een professioneel close-up entertainer kost doorgaans tussen de €500,00 en €1.000,00 per 2 uur, plus vervoerskosten. Omdat alle entertainmentprogramma's van Roel maatwerk zijn, is het best om contact op te nemen voor een projectvoorstel op maat van jouw wensen.

Is wat een close up mentalist of psycho-illusionist doet echt?

Ja en nee. Wat je ziet, is 100% echt. Wat je niet ziet, is OOK 100% echt. Roel gebruikt zijn kennis als psychotherapeut, ervaring als entertainer, showmanship, mensenkennis en een béétje trucage om zijn mentale stunts te creëren. Soms helemaal echt, soms met behulp van een slim trucje, maar altijd extreem entertainend en verbindend!

Kan een mentalist of psycho-illusionist ook dingen te weten komen die ik niet wil?

Een psycho-illusionist of mentalist is een echte meester in mensenkennis, lichaamstaal en leugentjes (ook leugentjes om bestwil). Hij kan zijn publiek dan ook zeer goed inschatten op vlak van persoonlijkheid en gedrag. Een mentalist of psycho-illusionist kan echter niet zomaar dingen uit je gedachten plukken die jij niet wilt. Alleen als hij je specifiek vraagt om aan je pincode, een naam, je telefoonnummer te denken, kan hij deze gedachten ontcijferen.

Gebruikt Roel hypnose?

Hoewel Roel gediplomeerd is in conversationele en Ericksoniaanse hypnotherapie, gebruikt Roel geen hypnose in zijn acts. Wel maakt hij gebruik van suggestie om gedrag te beïnvloeden tijdens de act.

Hoeveel personen kan Roel entertainen?

Het is perfect mogelijk om 175-200 gasten te entertainen in een blok van 2 uur. Boven de 200 personen raden we aan om een extra close-up mentalist of tafelgoochelaar in te huren. Roel heeft een betrouwbaar netwerk aan kwalitatieve entertainers waarmee hij samenwerkt.