Goochelaar mentalist en psycho illusionist voor bedrijfsfeesten recepties corporate events netwerk evenementen in Vlaanderen Nederland en Brussel.

Een goochelaar huren voor je bedrijfsevenement?

Waarom een psycho-illusionist inhuren misschien een beter idee is!

Goochelaar mentalist en psycho illusionist voor bedrijfsfeesten recepties corporate events netwerk evenementen in Vlaanderen Nederland en Brussel.

Wat is Psycho-illusionisme?

Psycho-illusionisme is een vorm van entertainment die uitermate geschikt is voor business events en corporate feesten. Een psycho-illusionist boeken is dan ook een uitstekend idee wanneer je als organisator van een personeelsfeest, conferentie, netwerkevent,... op zoek bent naar maatwerk entertainment.


Een psycho-illusionist leest gedachten, voorspelt het gedrag van het publiek en beïnvloedt hun keuzes. Daarnaast is een psycho-illusionist vaak meester in het ontdekken van leugens... Ook leugentjes om bestwil.

Het lijkt alsof een psycho-illusionist over bovennatuurlijke mentale gaves beschikt of de toekomst kan zien, maar niets is minder waar! Een psycho-illusionist gebruikt een unieke combinatie van mensenkennis, showmanship, kennis over lichaamstaal, beïnvloeding, cold reading en een béétje trucage om zijn zijn unieke stunts tot een goed einde te brengen.

Een psycho-illusionist leest gedachten, voorspelt het gedrag van het publiek en beïnvloedt hun keuzes.

Goochelaar mentalist en psycho illusionist voor bedrijfsfeesten recepties corporate events netwerk evenementen in Vlaanderen Nederland en Brussel.

Goochelaar of psycho-illusionist, wat is het verschil?

Goochelaars zijn veel gevraagde gasten op bedrijfsevenementen. Maar ook een psycho-illusionist inhuren, is een goed idee! Hoewel goochelaars en psycho-illusionisten beiden hun publiek verbazen met ongelofelijke stunts en trucs, zijn er enkele belangrijke verschillen: Zo zal een goochelaar je vaak vragen om een kaart te kiezen, of hij tovert een wit konijn uit zijn hoed. Ook trucs met rode balletjes, magische kistjes en elastiekjes behoren vaak tot het standaard repertoire.


Een psycho-illusionist werkt rechtstreeks met de gedachten van de toeschouwer en heeft dus geen speciale doosjes of ander goochelmateriaal bij.

Een psycho-illusionist legt dan ook meer de nadruk op persoonlijke interactie. Hij vraagt je om aan je pincode te denken en weet de cijfers één voor één uit je gedachten te plukken!

Je zou kunnen zeggen dat bij goochelen de trucs gebeuren in de handen van de goochelaar, terwijl bij psycho-illusionisme de "magie" gebeurt in het hoofd van de toeschouwer. Dit zorgt voor een zéér sterke reactie, omdat mensen oprecht verbaasd worden door hun eigen brein.

De verschillen op een rijtje

Goochelaar

- Ook te vinden op kinderfeestjes, communies en verjaardagen
- De magie gebeurt in de handen van de goochelaar
- Gespecialiseerd in vingervlugheid en afleiding
- Iedereen heeft wel eens een goochelaar bezig gezien

Psycho-illusionist

- Uitsluitend te vinden op bedrijfsfeesten en corporate events
- De magie gebeurt in het hoofd van de toeschouwer
- Gespecialiseerd in gedachten lezen, suggestie en beïnvloeden
- Psycho-illusionisme is uniek!

Waarom een psycho-illusionist inhuren?

Psycho-illusionisme is vernieuwend. Iedereen heeft wel eens een goochelaar gezien, een psycho-illusionist is uniek!

Omdat een psycho-illusionist niet werkt met rode balletjes en speelkaarten, is dit vaak een goede keuze voor bedrijfsevenementen.

Psycho-illusionisme leent zich zeer goed om te personaliseren op maat van de opdrachtgever.

Psycho-illusionisme kan zeer goed gebruikt worden om talks rond business thema's (sales, leiderschap, communicatie,...) te versterken.

Psycho-illusionisme is flexibel in te zetten, omdat een psycho-illusionist weinig technische eisen of opbouwtijd heeft. 

Ontdekken hoe een psycho-illusionist jouw organisatie van dienst kunnen zijn?