Centrale acts, energizers en intermezzo's voor conferenties, bedrijfsfeesten en andere business evenementen

Op zoek naar "eens iets anders" als entertainment voor het volgende corporate event of bedrijfsfeest?


Psycho-illusionist Roel Beckers verzorgt doeltreffende centrale voorstellingen, brain breaks, energizers en intermezzo's voor business evenementen en bedrijfsfeesten.

Deze unieke combinatie van psycho-illusionisme, comedy en interactie zorgt voor een memorabele act die jouw evenement écht onvergetelijk maakt! Het beste van alles? Het publiek speelt zélf de hoofdrol tijdens de show. Roel wist, leest en beïnvloed gedachten en weet als geen ander leugentjes te ontmaskeren... Ook leugentjes om bestwil!

Je denkt aan je telefoonnummer en Roel plukt het moeiteloos uit je gedachten! Je tekent je favoriete dier, Roel tekent het probleemloos na, zonder ooit je tekening te hebben gezien. Het zijn slechts enkele van de mentale stunts die Roel vertoont tijdens zijn maatwerk entertainment voor bedrijfsevenementen

Roel zorgt fun, energie én interactie op jouw event. Indien gewenst kan er zelfs actief gewerkt worden met het logo, de tone of voice of boodschap van je bedrijf of organisatie. Zo wordt Roel zijn show ook echt jullie show!

Van brain break tot energizer, niets is onmogelijk!

Goochelaar mentalist en psycho illusionist voor bedrijfsfeesten recepties corporate events netwerk evenementen in Vlaanderen Nederland en Brussel.

Waarom Roel kiezen als entertainer voor je bedrijfsevent?

Psycho-illusionist Roel Beckers heeft meer dan 20 jaar ervaring als entertainer, motivational speaker en mentalist, 16 jaar hiervan professioneel.

De mentalisme en psycho-illusionisme acts van Roel zijn zéér persoonlijk en interactief, waardoor je gasten zich écht de ster van de voorstelling zijn. Roel vraagt bijvoorbeeld om aan een pincode te denken en plukt deze moeiteloos uit je gedachten.

Roel werkt uitsluitend op business- en corporate evenementen. Je kunt er dus zeker van zijn dat je het juiste entertainment in huis haalt.

De entertainmentprogramma's zijn zeer flexibel en makkelijk inzetbaar. Geen onmogelijke technische eisen, gedoe of gezeur. Ook zet Roel in op het creëren van een zo goed mogelijke klantervaring en dankzij zijn service, kun je gerust op 2 oren slapen!

Maatwerk? Alles is mogelijk! Roel kan probleemloos werken met de boodschap, tone of voice en zelfs het logo van je bedrijf of event!