Vind je het ook zo moeilijk om kwalitatieve leads te scoren op vakbeurzen? Of wil je je bestaande klanten in de watten leggen? Super! Da's precies wat Roel doet!

Roel Beckers beursgoochelaar beursmentalist voor meer kwalitatieve leads op beurzen

Een beursmentalist zorgt voor meer kwalitatieve leads op elke vakbeurs

Dus, je staat binnenkort op een vakbeurs en wilt van je beursdeelname een gegarandeerd succes maken? Wil je kwalitatieve leads filteren voor ze bij jou of je vertegenwoordigers terechtkomen? Of wil je je bestaande én toekomstige klanten in de bloemetjes zetten? Super! Dat gaan we doen. 


Beursmentalist en -psycho-illusionist Roel Beckers zorgt ervoor dat je volgende beursname écht memorabel en succesvol zal zijn.

Roel zorgt ervoor dat het verkeer aan jouw stand halt houdt en stelt je bedrijf voor op een unieke en entertainende manier. Maatwerk mentalisme én informatie over je product of bedrijf wisselen elkaar in sneltempo af. Dit alles gebeurt volgens de waarden, tone of voice en boodschap van je bedrijf of organisatie. 

Een kwalitatieve beursmentalist of beursgoochelaar doet namelijk zo veel meer dan toevallige passanten entertainen. Hij is een expert in marketing die jouw boodschap gericht uitdraagt aan potentiële klanten en ervoor zorgt dat beursbezoekers actief geïnteresseerd worden in je bedrijf én producten of diensten. 

Beursmentalist Roel Beckers kan jouw logo en huisstijl gebruiken tijdens zijn maatwerk beursprogramma's. Op die manier is hij niet zomaar "een" goochelaar, maar een echte ambassadeur die volledig werkt volgens jouw waarden en merk.